ANUGERAH DAN PENGHARGAAN
KOLEKSI LIRIK LAGU MELAYU

Koleksi Lirik Lagu Melayu ini sebenarnya tidak layak atau sukar untuk menerima anugerah disebabkan kebanyakan anugerah memberi keutamaan kepada rekabentuk dan teknologi (technical excellence) dan bukan kepada isi/kandungan ataupun keberkesanan (no of visitor/search engine positioning) atau samada laman tersebut mengandungi maklumat yang statik atau sentiasa kemaskini (business excellence). Walaubagaimanapun saya masih berharap suatu hari nanti Koleksi ini akan dapat dimasukkan ke dalam Buku Rekod Guinness Malaysia hehehe... Diharap semua yang terlibat di sini pun mempunyai harapan yang sama.

Koleksi ini cuma direka menerusi pure/simple HTML coding menggunakan Notepad/Wordpad dan sesekali Paintbrush dan Photo Editor. So, i hope you know what to expect !

Kalau ada yang nak beri penghargaan seterusnya bolehlah hantar email kepada IMNOGMAN..

10 Jun 2002 - Cari.com.my May 2002 Best Site .... 24 April 2002 - Cari.com.my HOT SITE .... 22 Oktober 2001 - Dikemaskini .... 25 April 2001 - Judge Cari.com May2001 .... 6 Februari 2001 - Anugerah Pertama dari Melayu2000.com .... 12 Februari 2001 - Ruangan baru ini dilancarkan ....
ANUGERAH PERTAMA

ANUGERAH WEB MELAYU

Anugerah pertama di atas ini diterima pada Februari 2001 atas penggunaan Bahasa Melayu dalam Koleksi ini.
Jika anda gunakan Bahasa Melayu dalam site anda, anda juga boleh dapat anugerah ini.

ANUGERAH/PENGHARGAAN KEDUA

JUDGE - CARI TOP 5 JUDGE - CARI TOP 5 JUDGE - CARI TOP 5
JUDGE - CARI TOP 5 JUDGE - CARI TOP 5 JUDGE - CARI TOP 5 JUDGE - CARI TOP 5


Ini pula bukanlah anugerah tetapi Imnogman adalah salah seorang JUDGE dalam laman CARI TOP 5. Cubalah cari 'lirik' atau 'puisi' atau 'sajak' atau 'cerpen' atau 'imnogman' dari laman CARI.com.my, anda akan jumpa kesemua koleksi-koleksi Imnogman.

ANUGERAH/PENGHARGAAN KETIGA

Cari.com.my - HOT SITE

Ini pun bukan anugerah/penghargaan. Tetapi merupakan kedudukan yang diperolehi oleh Koleksi Lirik Lagu Melayu dalam Cari.com.my HOT SITE pada 24 April 2002. Anda boleh lihat laman web lain dalam kategori HOT SITE/COOL SITE/TOP RATED di CARI.com.my.

ANUGERAH KEEMPAT

Cari.com.my May 2002 Best Site

Ini adalah anugerah yang saya terima pada bulan May 2002. Walaupun pada mulanya saya menjangka tidak akan dapat menerima anugerah seperti ini disebabkan terdapatnya banyak laman web yang berteknologi canggih. Nampaknya pelayar-pelayar internet telah membuat pilihan bukan sahaja berdasarkan kecanggihan teknologi, tetapi juga berdasarkan isi yang up-to-date. Terimakasih kepada pemilih dan cari.com.my semdiri atas penghargaan ini.
Halaman Utama

Copyrigth 2001,2002 Imnogman(TM) (ZZZ Reversed Tech, Inc.)